Istrazite Kontakt

O NAMA

Naša tvrtka je počela svoje aktivnosti unutar konstrukcijske djelatnosti. Fokusirajući se najviše na Skandinaviju, Europi i Bliski Istok, dobili smo priznanje završeći najveći projekt tendi na svijetu u Norveškoj 2002 godine, tako da smo tako predstavili PALMIYE svijetu. Palmiye sa svojom međunarodnom mrežom i organizacijskom strukturom, je predstavljena u mnogo zemalja.
Po završetku projekta 2003 godine, fokusirajući se na istraživanje i razvoj, Palmiye je predstavio prvu pergolu 2004 godine, i 2006 izbacio pergolu koja se može upotrebljavati tijekom 4 sezone. U 2011. godini, Palmiye je proširio svoju mrežu partnerirajući s Lugano Glass AS koje je dijelom vlasništvo i English Courage Investments kompanije.
Vrijednosti svake kulture i njihove jedinstvene arhitektonske koncepte, nadahnjuju i ogledaju se u Palmiye proizvodima. Kao slobodoumam inovator, Palmiye djeluje osjetljivo, kroji prepoznatljiv i neusporediv proizvoda, kojeg su misli i osjećaji poznatih svjetskih arhitekata i dizajnera su donijeli u život.Danas Palmiye, s 36 različitih prodajnih mjesta u četiri kontinenta, nudi najširi spektar Pergola dizajna i rješenja u svijetu, istovremeno nudeći razne sustave sjenila.